UKK / Miten kaikki toimii?

Luo profiili

Aloita luomalla tili rekisteröintilomakkeella. Voit liittyä maksutta ja sitoumuksetta. Sinulla voi olla useampi profiili tilillä, mikä kannattaa silloin, jos olet kiinnostunut eri tyyppisistä toimeksiannoista.

Hae toimeksiantoa

Kaikki toimeksiannot julkaistaan verkkosivustollamme. Hae niin nopeasti kuin mahdollista. Suoritamme tietokantahakuja parhaiden hakijoiden löytämiseksi jokaiselle uudelle toimeksiannolle.

HUOM. Toimeksiantoon voi hakea vain, jos siinä on erikseen ”hakulinkki”.

Yhteydenotto

Jos tulet valituksi, sinuun voidaan olla yhteydessä

Palkkiot

Palkkiot määräytyvät kyseisen toimeksiannon laatijan ja hakijan mukaan. Filmityot.fi ei voi vaikuttaa palkkion suuruuteen, mutta suosittelemme työehtojen mukaista palkkaa ja kunnon korvausta.

Pidennetty tai uusi toimeksianto

Kun olet saanut meiltä toimeksiannon ja saattanut sen menestyksekkäästi päätökseen, voimme todennäköisesti suositella sinua tulevaisuudessa ja tarjota sinulle uusia toimeksiantoja.

Kysymyksiä sisäänkirjautumisesta

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, katso osio: ”kuinka vaihdan/palautan käyttäjäoikeuteni?” Jos saat viestin, että sähköpostiosoite ei ole käytettävissä, saatat olla, että olet rekisteröitynyt siihen erillisellä käyttäjätunnuksella. Kerro meille ja autamme sinua. [email protected]

 

Kaikki suuret sähköpostipalvelun tarjoajat käyttävät roskapostisuodattimia lajittelemaan ei-toivotut roskapostit. Nämä suodattimet voivat joskus myös poistaa sähköposteja tavallisista verkkopalveluista.

Sähköpostipalveluntarjoajasi on todennäköisesti suodattanut pois sähköpostiosoitteesi tilastollisesta sähköpostiosoitteesta, ja sen pitäisi olla roskapostin joukossa.

Jos et voi rekisteröityä filmityot.fi-palveluun, odota hetki ja yritä uudelleen. Tämä voi johtua tilapäisestä virheestä filmityöt.fi -sivustolla tai virheestä Internet-palveluntarjoajalla. Jos sinulla on mahdollisuus, testaa seuraavaa:

  1. Yritä kirjautua toisen selaimen kautta. Käytätkö esimerkiksi Firefoxia tai Safaria? Vinkki: kokeile Google Chromea.
  2. Yritä rekisteröityä toisen tietokoneen kautta.

Yleisiä kysymyksiä

Kaikki! – Kuka tahansa voi tulla mukaan verkostoon ja kaikenlaisia ​​erilaisia ​ihmisiä tarvitaan eri tuotannoissa. Avustajia tarvitaan myös kaikista eri ikäryhmistä. Voit tulla Filmityot.fi -jäseneksi riippumatta siitä, kuinka vanha olet, mutta jos olet alle 18 vuotias, sinulla on oltava laillinen huoltajan lupa rekisteröityä verkkosivuillamme.

Useimmilla avustajatöissä olevilla ei ole erityistä teatteri- tai näyttelijäkoulutusta, vaikka koulutuksesta voi olla hyötyä.

Jokainen, joka haluaa tulla jäseneksi ja hakea työkeikkoja, on rekisteröidyttävä – sekä aikuiset että lapset. Muuten elokuva- ja tuotantoyhtiöt eivät valitettavasti löydä henkilöitä, etsiessään sopivaa kandidaattia, eivätkä he saa oikeaa tietoa. Voit tallentaa useita jäseniä samalla sähköpostilla, mutta sinun on valittava uusi käyttäjätunnus.

Lataa huoltajan lupa tästä

Jokaisella jäsenellä on oltava henkilökohtainen jäsensivu, muuten hakutoiminto ei  pysty löytämään jäsentä/jäseniä.

Jos olet ollut jäsen, toimi seuraavasti:

1) Jos olet rekisteröitynyt samalla sähköpostiosoitteella, joka sinulla on tänään, voit tilata kirjautumistiedot 1 sivulle “unohdettu salasana”. Kirjaudu sisään ja heti kun olet maksanut maksun, aktivoit uudelleen.

2) Jos sinulla on uusi sähköpostiosoite: Lähetä meille niin paljon tietoa kuin muistat. Etunimi ja sukunimi, jota käytit rekisteröityessäsi. Jäsenyyden numero, käyttäjätunnus, ikä. Ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected]