Roolituspalvelu-pyyntö

Tee "Roolituspalvelu-pyyntö" helposti alta ja saat vastauksen pyyntöön yhden (1) arkipäivän sisällä!

Voit pyytää myös apua arvioon [email protected]

  Yhteyshenkilöksi tulee nimetä yksi yrityksen vastuuhenkilö kenen kanssa roolittaja tulee kommunikoinnin.

   

  Aloitus- ja lopetuspäivämäärä ovat asiakkaan toivoma ajanjakso jolla työ toteutetaan eli aloituspäivä ja deadline. Työpäivät voivat asettua pidemmällekin ajanjaksolle (esim. 4 työpäivää voi asettua 14 päivän ajanjaksolle). Huomioithan että pidemmälle, minimissään viikon aikavälillä potentiaalisia esiintyjiä tavoitetaan paremmin.

   

  Päiväarvio on asiakkaan oma arvio käytettävistä työpäivistä. Vastaamme arvioon ja mikäli yhteisesti sovitut työpäivät eivät näytä riittävän, sovitaan erikseen lisä-päivistä.

  Esimerkkejä päiväarvioon:

  200 € / pv. – 1-4 päivää – Esimerkkejä: tyypillinen mainos-casting, tietyn päivän/roolin pienrooli-casting, kiire-apu avustajahankinnassa

  150 € / pv. – 5-10 päivää – Esimerkkejä: vaativampi mainos-casting, laajemman kokonaisuuden pienrooli-hankinta, laajempi avustajahankinta/hankita-apu

  +10 päivää – Laajempien kokonaisuuksien perusteellisempi hallinta.

   

  Ilmoita esiintyjäpalkkio €/rooli. Mikäli tarvitset useampia esiintyjiä eri palkkioilla, ilmoita esiintyjäpalkkio esim. 200-500€/rooli ja avaa roolit kuvaukseen. Roolituspalvelumme ottaa vastaan vain palkkiollisia toimeksiantoja.