Företag

Kom och hitta rätt artist

 

Letar du efter en assistent till filmen?

En artist för en annons?

En modell för inspelningen?

Bland våra kunder finns film- och produktionsbolag, företag som arrangerar evenemang, reklambyråer och castingbolag. Genom oss kan du hitta och hitta artister, assistenter, skådespelare, anställda för en inspelning eller annat evenemang – vad du än behöver.

Vi har redan över 8 000 ansikten över hela Finland. Olika, olika åldrar, speciella och ovanligt vanliga – för tv-, film- och reklamroller.

Registrera dig för vår tjänst och skicka in en sökanmälan – eller hitta en lämplig artist bland oss med personsökningsfunktionen. Om du vill rapportera och se kontakt och ytterligare information om utövande konstnärer måste ditt företag registreras. Du kan göra detta genom att skapa ditt eget företagskonto på vår sida. N.B. vi publicerar endast premiumgjutningsmeddelanden.

Betalning av utövande konstnärers avgifter 

Filmarbetet hanteras också av avgiften för de personer/artister du väljer om du vill. Avgiften kan betalas via vår faktureringstjänst och vi tar hand om alla rättsliga skyldigheter och betalningar för den person som har utfört arbetet för den person som har utfört arbetet med endast en faktura! Fråga mer: