Rekisteröidy
KEIKKA­ILMOITUS

Tuotantoyhtiö Silva Mysterium etsii näyttelijöitä koko perheen elokuvaan Miinan kesä

  • Ilmoitettu: 8.5.2024
  • Hakuaika päättyy: 31.07.2024
  • Sijainti:
  • Palkkio: Palkkio maksetaan, neuvoteltavissa roolin vaativuuden mukaan
  • Ilmoittaja: Silva Mysterium

Kuvauksen tiedot

#Näyttelijä
(Elokuvan kuvaukset ovat siirtyneet ensi vuoteen. Valitettavan teknisen ongelman vuoksi aiemmin lähetety self-tapet ovat kadonneet. Eli lähetä nauha, vaikka olet sen jo kerran tehnytkin. Pahoittelumme vaivasta)
Miinan kesä on värikäs, jännittävä ja runollinen elokuva leikistä ja todesta, ystävyydestä, erilaisuuden hyväksymisestä ja kommunikaation tärkeydestä.
Miina, 9, elää leikin maailmassa, mutta isosisko Laura, 13, ei enää leiki. Se harmittaa Miinaa. Toisaalta häntä kiinnostaisi itsekin olla jo iso. Äidin työ vie tytöt puolityhjälle leirintäalueelle. Sen laidalla asuu kaksi omalaatuista taikuria, Nova ja Kuu, joihin Miina tutustuu. Miina löytää uuden ystävän, viittomakielisen Villen, 9, ja pian käy ilmi, että Miina ja Ville ovat lupaavia taikurin alkuja.
He saavat oppia Novalta ja Kuulta. Kun lähistöllä harjoittelevan sirkuksen kesän avajaisnäytös on vaarassa, jää Miinan ja Villen tehtäväksi pelastaa show. Juuri ennen tärkeää hetkeä Miina alkaa epäillä. Laura ystävineen houkuttelee teinien jännittävään maailmaan. Onko taikuus sittenkään totta?
Elokuvan ohjaa Hamy Ramezan (Ensilumi), sen ovat käsikirjoittaneet Annakaisa Sukura ja Raija Talvio. Elokuvan tuottaa Mika Ritalahti.
Haemme näyttelijöitä seuraaviin rooleihin
Miina (9-vuotias päähenkilö): Miina on utelias, vilkas ja luova tyttö, joka rakastaa leikkimistä ja seikkailuja. Näyttelijältä odotetaan taitoa ilmaista tunteitaan ja kuvata Miinan matkaa leikin maailmasta aikuisten maailmaan.
Laura (13-vuotias isosisko): Laura on Miinan isosisko. Hän on vakava ja vastuullinen, mutta myös huolehtiva pikkusiskostaan Miinasta. Näyttelijältä odotetaan kykyä ilmaista Lauran kasvavaa huolta ja ymmärrystä Miinan tarpeista.
Ville (9-vuotias Miinan ystävä): Ville on kaksikielinen, puhuttua suomea ja viittomakieltä osaava, huonokuuloinen tai kuuro poika. Näyttelijältä odotetaan taitoa viittoa ja ilmaista Villen innostusta taikuutta kohtaan.
Ohjeet Self-Tapen Tekemiseen
Muista, että tässä tehtävässä tarvitset aikuisen apua. Aikuinen voi pitää kameraa ja varmistaa, että kuvaus on kunnossa, samalla kun sinä keskityt näyttelemään.
Alkuun: Muista olla rento ja nauti näyttelemisestä! Tärkeintä on olla oma itsensä ja pitää hauskaa. Emme odota täydellisyyttä, vaan haluamme nähdä, miten ilmaiset mielikuvitustasi.
1. Esittely: Aloita self-tapesi esittelyllä. Kerro nimesi, ikäsi ja lyhyesti mistä olet kiinnostunut. Voit myös kertoa lyhyesti, miksi haluaisit olla mukana elokuvaprojektissamme.
2. Näytteleminen: Nyt on aika näytellä! Ajattele, että olet seuraavassa tilanteessa:
Taikurin temppu
Kuvittele, että olet yleisössä taikuriesityksessä, ja taikuri tekee uskomattoman temppunsa. Istu alas ja katso tarkasti, mitä tapahtuu lavalla. Sinulle ei ole kerrottu etukäteen, mitä temppu tulee olemaan, joten olet täysin pimennossa.
Näyttele reaktiosi temppuun siten, että ilmaiset tunteitasi vapaasti sen perusteella, mitä näet ja koet.
3. Self-tapen Lähetys: Kun olet valmis, tallenna self-tape. Varmista, että valaistus on hyvä ja ääni on selvästi kuultavissa.
Lähetä self-tape (sekä jonkun vanhempasi yhteystiedot ) hakemuksen mukana 31.7.2024 mennessä. Voit liittää selftape videon myös profiiliin, jos et saa sitä hakemukseen. Kutsumme osan self-tapen lähettäneistä koekuvauksiin myöhemmin tänä vuonna.
Lisätietoja saa tuottaja Mika Ritalahdelta 040-7074848 mika.ritalahti@silvamysterium.fi
Silva Mysterium Oy
Pulttitie 16, 00880 Helsinki
www.silvamysterium.fi
info@silvamysterium.fi

Premium-käyttäjänä voit hakea tähänkin keikkaan! Lue lisää ja aktivoi Filmityöt Premium

Tuotantoyhtiö

Silva Mysterium on 1994 perustettu tuotantoyhtiö, jota vetävät Mika Ritalahti ja Niko Ritalahti. Lähes kolmikymmenvuotisen olemassaolonsa aika yhtiö on tuottanut fiktiota sekä teatteriin että televisioon, dokumentteja ja televisiosarjoja. Yhtiö tuottaa myös kuunnelmia.

Yhtiön viimeiaikaisin menestyselokuva on Pahanhautoja, joka on myyty ympäri maailmaan ja joka on saanut teatterilevityksen yli 40:ssä maassa.