Mikä on Filmityöt?

Filmityöt on laaja henkilötietokanta, johon kuuluu elokuva- ja tv-tuotantojen avustajia, näyttelijöitä, malleja ja esiintyjiä. Kun rekisteröidyt mukaan filmityot.fi-rekisteriin, päädyt tietokantaamme, josta tuotantoyhtiöt, casting-yritykset, mainostoimistot, tapahtuma-alan yritykset ja televisiokanavat etsivät päivittäin tekijöitä – ja voivat löytää sinut! Vai haluatko mukaan studioyleisöksi? Tarjoamme vapaalippuja tv-ohjelmiin sisarsivustollamme www.studioyleiso.fi

Jos taas etsit tekijöitä tuotantoihisi, liity asiakkaaksemme luomalla yritystili.

Liity jäseneksi hakijana!

Jäseneksi liittyminen on maksutonta. Kun rekisteröidyt jäseneksi, luot oman sivusi, johon tietosi ja CV:si tallennetaan. Voit myös ladata mukaan valokuvia ja videon. Sivusi näkyy usealle rekisteröidylle mediayritykselle, jotka etsivät tekijöitä rekisteristämme ja mainostavat sivustollamme. Huomaa, että jos olet alle 18-vuotias, sinulla on oltava huoltajan lupa.

Jos etsit kauttamme keikkoja, rekisteröidy jäseneksi! Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen – kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan.

Esimerkkejä töistä, joita voit hakea

Elokuvat, musiikkivideot, tv-draamat, mainosfilmit, teatteri, tapahtumien hosting tai juonto ym.

Millainen palkkio?

Eri tehtävissä on hyvin erilaisia ​​korvauksia. Palkkiot vaihtelevat suuresti tuotannosta ja roolin vaatimuksista riippuen.  Muistathan, että epämiellyttävästä työajasta, ylitöistä, pitkistä työpäivistä tai muusta vaativasta työstä kuuluu maksaa kunnon korvaus. Palkkion maksun hoidat suoraan ilmoittajan kanssa.

Ammattilaistoimijoiden palkkauksessa viitataan näyttelijäliiton suosituksiin.

Tule asiakkaaksemme tekijöitä etsivänä!

Työskentelet sitten elokuvayhtiössä, tuotantoyhtiössä, tapahtumayrityksessä, mainostoimistossa tai casting-yrityksessä, voit täysin vapaasti etsiä ja löytää kauttamme avustajia, näyttelijöitä, taiteilijoita ja tapahtumahenkilökuntaa, kun olet rekisteröinyt yritystilisi. Voit myös mainostaa toimintaasi sivuillamme.

Jos etsit kauttamme tekijöitä, voit olla yritys, oppilaitos tai yhdistys. Kaikki, jotka tarvitsevat esiintyjiä, avustajia, malleja, tapahtumien henkilökuntaa, TV-yleisöä jne., voivat tulla asiakkaiksemme. Hyväksymme asiakkaiksi tunnetut ja vakiintuneet yritykset, joilla on informatiivinen verkkosivusto ja omat sähköpostiosoitteet. Mikäli työskentelet pienemmässä tai vähemmän tunnetussa yrityksessä tai olet freelancer, tarvitsemme referenssejä ja jotain, joka vahvistaa identiteettisi.

Oikean tekijän löytäminen

Jos olet jo asiakkaamme, voit etsiä kauttamme malleja, avustajia, esiintyjiä ym. ja ottaa yhteyttä suoraan suosikkeihisi. Jos et vielä ole asiakas, rekisteröidy sellaiseksi löytääksesi helposti tekijöitä.

Käyttäessäsi filmityot.fi -palvelua asiakkaanamme, voit itse ottaa yhteyttä ja sopia työstä etsimäsi henkilön kanssa. Emme voi auttaa suoranaisesti valitsemisessa, mutta voimme hyvin suositella useita ulkopuolisia yrityksiä, jos et halua tehdä koko työtä itse. Ota yhteyttä: [email protected]

Keikkojen ilmoittaminen

Jos olet jo asiakkaamme, kirjaudu sisään ja valitse “Tee ilmoitus”. Täytä tarvittavat kohdat ja lähetä ilmoitus. Julkaisemme sen, kun olemme ensin tarkistaneet tekstin. Löydät kaikki hakijat helposti kirjautumalla palveluun. Näet keikkakohtaisesti kaikki hakeneet ja saat samalla käyttöösi helpottavat työkalut sopivan tekijän löytämiseksi. Tämän jälkeen voit olla suoraan yhteydessä sopiviin hakijoihin. Palvelun kautta voit helposti toimittaa esimerkiksi koekuvausohjeet valituille henkilöille tai vaikka suoraan toimintaohjeet valitulle tekijälle.